Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME

Zemljevid čebelarjev

Z uporabo sodobnih tehnologij in novih aplikacij smo v Čebelarskem društvu Škofja Loka v letu 2014 uvedli še eno novostjo na našem portalu - izdelali smo nov interaktivni zemljevid čebelarjev. Do zemljevida se dostopa preko portala loških čebelarjev in sicer na levi strani, pod podstranmi portala oz. nad anketo.

Namen zemljevida je seznaniti uporabnike čebeljih pridelkov, kje se čebelarji nahajamo ter katere čebelje produkte ponujamo. V ta namen je bila pripravljena podlaga – zemljevid, v katerega smo že vstavili vse čebelarje, ki so privolili v objavo svojih podatkov v zemljevidu. Čebelarji so vstavljeni na zemljevid glede na svoje prebivališče. Vsak čebelar je naveden z imenom in priimkom ter naslovom, v nadaljevanju pa so vpisani kontaktni podatki (GSM številka in elektronski naslov). Aplikacija omogoča kratek vpis oz. opis čebelarstva (do 10. stavkov) ter vnos do 6. fotografij. Tovrstna predstavitev čebelarja vstavljena v zemljevid omogoča porabnikom medu, da v svoji bližnji okolici najdejo čebelarja, ki jim bo na svojem domu lahko ponudil svoje izdelke.

Za vse čebelarje, ki ste že privolili v objavo svojih podatkov v interaktivnem zemljevidu loških čebelarjev velja, da nam na elektronski naslov loski@cebelarji.si posredujete kratek opis vašega čebelarstva ter do šest fotografij, ki jih bomo objavili v vašem modulu (v kolikor tega še niste storili). Seveda lahko besedilo ali fotografije kadarkoli tudi zamenjate.

Vse ostale čebelarje pa pozivamo, da se nam pridružite na zemljevidu ter nam posredujete dovoljenje in zgornje podatke za objavo vašega čebelarstva na zemljevidu loških čebelarjev. Dodajamo še, da se zemljevid čebelarjev dopolnjuje s ponudbo čebeljih izdelkov, kjer so predstavljeni čebelarski pridelki in izdelki iz škofjeloškega okolja.

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 15 Jun 2024
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Jun  
May 2024 Junij 2024 Jul 2024
N P T S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Naroči se na dogodke