Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME

Koledarček dogodkov

Čebelarsko društvo Škofja Loka je za vse uporabnike in obiskovalce spletnega portala loških čebelarjev pripravilo računalniško aplikacijo - koledar dogodkov, ki se nahaja na desni strani našega spletnega portala.

V prvi vrsti je naloga koledarčka dogodkov informativne narave, saj so v koledarček vpisani vsi aktualni dogodki, ki se dogajajo v Čebelarskem društvu Škofja Loka. Poleg tega so v koledarček vpisani tudi nekateri dogodki, ki se dogajajo izven društva, pa so za člane in ostale čebelarje prav tako aktualni. Dogodke se lahko spremlja tako, da se v koledarčku poišče datum oz. številko, ki je modre barve in podčrtana. Klikne se nanjo in nad koledarčkom se izpiše dogodek. Če se potrdi oz. klikne še na sam izpis dogodka, vas bo le-ta preusmeril še na spletno stran, kjer je dogodek še podrobneje opisan (ta opcija ni možna pri vseh dogodkih, ampak le pri tistih, pri katerih je bila ob vnašanju dogodkov vpisana URL povezava).

Koledarček ponuja tudi možnost seznanjanja z dogodki preko elektronske pošte ali SMS sporočil. Kdor želi prejemati obvestila Čebelarskega društva Škofja Loka, se prijavi s klikom na napis "naroči se na dogodke", ki se nahaja pod koledarčkom, lahko pa tudi preko e-mail naslova loski@cebelarji.si, kjer se lahko tudi odjavi od prejemanja obvestil.

Elektronsko ali SMS obvestilo o dogodku naročniki prejmejo nekaj dni pred samim dogodkom. Koliko prej, določi administrator ob vnosu dogodka v koledarček.

Koledarček dogodkov je pripravljen tako, da je po meri vseh uporabnikov - naročnikov na dogodke. Z razporeditvijo naročnikov v skupine je doseženo, da vsak naročnik prejme elektronsko obvestilo o tistem dogodku, ki se nanaša nanj, ne bo pa prejemal ostala obvestila, ki mu niso zanimiva oz. aktualna.

Na enak način je urejeno obveščanje preko SMS obvestil.

Zato velja povabilo. Naročite se na prejemanje dogodkov, ne glede na to ali ste član Čebelarskega društva Škofja Loka ali ne. Prejemali boste brezplačna obvestila o čebelarskih dogajanjih, aktualnih vprašanjih in čebelarskih dogodkih. Nekaj dni pred čebelarskim predavanjem vas bomo spomnili nanj, da se ga boste lahko udeležili, če vam bo čas dopuščal. V kolikor pa vam prejemanje naših obvestil ne bi odgovarjalo, lahko elektronsko sporočilo enostavno prezrete oz. ga na svojem računalniku izbrišete ali pa se odjavite od prejemanja obvestil. Na prejemanje elektronskih sporočil se lahko naroči tudi vaš prijatelj, sin ali hčerka, žena, sodelavec... Vabljeni, da se ga poslužite!

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 21 Jul 2024
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Jul  
Jun 2024 Julij 2024 Aug 2024
N P T S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Naroči se na dogodke