Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME

Zdravstveno varstvo čebel

Vse uporabnike spletnega portala loških čebelarjev seznanjamo, da za zdravstveno varstvo čebel na celotnem območju Gorenjske skrbi veterinarka NVI Veterinarske fakultete, Univerze v Ljubljani, mag. Mira Jenko Rogelj, dr. vet. med. V kolikor potrebujete njen nasvet, mnenje ali druge informacije o zdravstvenem stanju vaših čebel, se lahko poslužite kateregakoli od spodnjih kontaktov:

 

Mag. Mira Jenko - Rogelj, dr. vet. med.

tel. 04/277-06-21 (služba)
GSM 041/645-769
e-mail:
mira.jenkorogelj@vf.uni-lj.si

Območna enota Nacionalnega veterinarskega inštituta Kranj, ki pokriva območje Gorenjske deluje na naslovu Kranjska c. št. 16, 4202 Naklo.

Splošna vetrinarska obvestila - tudi iz področja zdravstvenega varstva čebel so dosegljiva tudi na elektronskem naslovu Veterinarske uprave RS: www.vurs.gov.si. Dogovarjamo pa se že o medsebojnem sodelovanju, tako da v prihodnjosti lahko vsa aktualna obvestila s področja zdravstvenega varstva čebel, pričakujete tudi na portalu loških čebelarjev.

Vsako leto nas področna vetrinarka mag. Mira Jenko Rogelj, vsaj enkrat, po potrebi pa tudi večkrat obišče v Domu Čebelarjev Brode. Spremljajte naša obvestila ter se udeležite njenih predavanj in izobraževanj v Brodeh, kjer vam bo vedno tudi z veseljem osebno svetovala.