Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME
Tečaj za čebelarje začetnike ter druge novice ČD Škofja Loka

 

Najprej obveščamo vse čebelarje in čebelarke, ki čakate na izvedbo tečaja za čebelarje začetnike v Brodeh, da smo končno prejeli informacije, da tečaj bo izveden. Pričetek izvajanja bo verjetno že konec tega tedna. V ČD Škofja Loka se na izvedbo tečaja že pripravljamo, čakamo še potrditev urnika s strani Čebelarske zveze Slovenije, ki vas bo tudi obvestila o ostalih podrobnostih. 

Ko urnik prejmemo, ga bomo tudi objavili v našem koledarčku, na desni strani spletne strani ČD Škofja Loka. Pričakujte zelo strnjen in zgoščen urnik, saj bo celoten tečaj izveden v mesecu juniju. 

Prejšnjo nedeljo smo bili soustvarjalci dogodka na Festivalu družin na Visokem, katerega se je udeležilo več tisoč obiskovalcev. Hvala celotni ekipi ČD Škofja Loka, ki ste bili odlični. Vsaj odzivi so bili res pozitivni. 

Obveščamo vas še, da se v Domu čebelarjev Brode tudi letos izvajajo tehnični dnevi. Učenci iz več osnovnih šol so nas že obiskali, v mesecu juniju pričakujemo še tri osnovne šole. Tudi tovrstni dogodki bogatijo delovanje našega društva.

V teh dneh preverjamo tudi ponudbo sladkorja na trgu. O naših ugotovitvah in morebitnem skupinskem nakupu, vas obvestimo.  

Na koncu še obvestilo o izgradnji javnega vodovoda v zaselku Brodov, kjer je tudi Dom čebelarjev Brode. Po zadnjih informacijah bo pričetek gradnje čez približno en mesec. O projektu vas bomo podrobneje seznanili v eni od prihodnjih novic, saj bo neposredno vplival tudi na delovanje ČD Škofja Loka.

Tokrat so novice bolj na kratko predstavljene. Se nam mudi k našim čebelicam - prava čebelarska sezona se je končno začela in tudi naše tehtnice so končno obrnile smer gibanja. 

Naj medi!

Čebelarsko društvo Škofja Loka

 

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 15 Jun 2024
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Jun  
May 2024 Junij 2024 Jul 2024
N P T S Č P S
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30            

Naroči se na dogodke