Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME
Forum Slovenski čebelarji

Spoštovane čebelarke in čebelarji.

Tisti, ki ste bili letos na občnem zboru ČD Škofja Loka, ste bili seznanjeni, da bomo poskušali informiranje čebelarjev in posredovanje informacij, ki jih sedaj posredujemo preko našega spletnega portala še izboljšati z uvedbo foruma. Uredniški odbor portala se je v preteklih mesecih odločil, da ne bo izdelal lastnega foruma temveč, da se pridružimo enemu od že obstoječih forumov.

Pred nekaj tedni nam je to tudi uspelo. Priključili smo se največjemu slovenskemu čebelarskemu forumu Slovenski čebelarji. Zdaj je na forumu Slovenski čebelarji izdelan nov oddelek »čebelarska društva« in v navedenem oddelku forum »Čebelarsko društvo Škofja Loka«. Tu lahko vsakdo od vas odpre novo temo ali pa odgovarja na že odprte teme. Predstavlja lahko svoje fotografije, postavlja vprašanja, podaja predloge, itd. Seveda je cilj, da se skupaj poslužujemo celotnega foruma ter se aktivno vključujemo v vse čebelarske debate ter s tem pripomoremo k lastnemu razvoju in napredku ter obenem k razvoju celotnega slovenskega čebelarstva. Dvosmerna komunikacija, ki jo forum omogoča, je odlična priložnost pridobivanja vseh informacij iz področja čebelarstva.

Loški čebelarji smo se pridružili čebelarskemu forumu Slovenski čebelarji, kjer si lahko neposredno izmenjujemo mnenja, predloge, sprašujemo in odgovarjamo. Lahko si pošiljamo zasebna sporočila, prodajamo, kupujemo itd. Skratka neposredno komuniciramo med sabo in med vsemi slovenskimi čebelarji, ki so že prisotni na tem forumu (vseh prijavljenih na forumu Slovenskih čebelarjev ta trenutek, je že kar 1214).

Do foruma lahko dostopate neposredno iz portala http://www.loski.cebelarji.si/ (logotip "Slovenski čebelarji" je na desni strani spodaj), ali pa na naslovu http://www.slovenski-cebelarji.com/forum/index.php.

Zato povabilo: registrirajte se na forumu Slovenski čebelarji in se pridružite največji skupini čebelarjev na internetu v Sloveniji. Postanite del te skupine  tudi vi. 

Povabilo, da se nam pridružite na forumu velja tudi za vse ostale, ki niste člani ČD Škofja Loka. Pridružite se nam na forumu. Več nas bo, več mnenj si bomo izmenjali, bolj bogato bo naše znanje o čebelarstvu. Čebelarke in čebelarji na forumu vas že pričakujejo.

Na koncu še dve kratki novici:

Čebelarska zveza Slovenije vsem članom z veseljem sporoča, da se članstvo v Čebelarski zvezi Slovenije v zadnjih dveh letih povečuje. Letos je bila zopet presežena lansko rekordno število članov in tako nas je po podatkih iz sredine marca v ČZS včlanjenih že skoraj 6.700 čebelarjev. 

Obenem vas še vedno vabimo v Brode. V začetku prihodnjega tedna bo izvedena kratka, nekajurna delovna akcija pri graditvi drvarnice ob zgradbi Doma čebelarjev. Tisti, ki imate čas se javite predsedniku, g. Marijanu Novaku, s katerim se boste dogovorili o podrobnostih vaše udeležbe.

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 16 Jul 2020
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Jul  
Jun 2020 Julij 2020 Aug 2020
N P T S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Naroči se na dogodke