Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME
Nov spletni portal Čebelarskega društva Škofja Loka

No, pa nam je uspelo. In to dan pred božičem 2008. Čebelarsko društvo Škofja Loka se predstavlja na svetovnem spletu. Vsi, ki ste se znašli na tej strani, ste prav lepo dobrodošli. Poglejte naše strani, kjer boste sigurno našli kaj zase. Če pa danes slučajno še ni dovolj uporabnega gradiva na našem portalu, pa se vidimo kdaj kasneje. V prihajajočem času bomo napeli vse moči, da naše spletne strani napolnimo z zvrhano mero uporabnih vsebin in informacij.

Naše aktivnosti v društvu danes z vso pozornostjo usmerjamo v informiranje čebelarjev in promocijo čebelarstva. Zato tudi na spletu že pripravljamo vsebine, ki bodo vam uporabnikom svetovnega spleta omogočale seznanitev s pomenom in značilnostmi čebelarstva v Sloveniji in predvsem na škofjeloškem. Poleg opisanega bo navedena spletna stran pomembno pripomogla k boljši informiranosti samih čebelarjev, nadgradili pa jo bomo tudi z drugimi interaktivnimi vsebinami.

Naj se na začetku naše prisotnosti na svetovnem spletu zahvalimo tistim, ki so nam pomagali pri izdelavi naše spletne strani. V prvi vrsti je to kolektiv podjetja Plan-e d.o.o., kjer so spletno stran izdelali in kjer naša stran tudi gostuje. V nadaljevanju ne smemo pozabiti mladih, a že uveljavljenih fotografov. Boštjan Selinšek, Jure Dobelšek in Jan Pirnat, hvala vam za vaše fotografije. Nekaj vaših fotografij bo kmalu v fotogaleriji, v naslednjih mesecih pa vas bomo na našem portalu še bolje predstavili.

Fotografije za naš portal je prispeval tudi eden največjih ljubiteljev čebelarske fotografije v Sloveniji in svetu - Franc Šivic. Čebelarji vemo za kako velikega poznavalca in ambasadorja slovenskega čebelarstva gre, zato smo sodelovanja s Šivicem še posebej veseli.

Potrudili se bomo, da bo naša stran čim bolj kvalitetna, zanimiva, ažurna in raznolika. Čebelarji boste na tej strani našli vrsto aktualnih novic in podatkov, s katerimi vas bomo seznanjali. Tako boste »iz prve roke« seznanjeni z delovanjem društva, aktivnostmi v Domu čebelarjev Brode in drugimi pomembnimi novicami iz področja čebelarstva. Informirali vas bomo o delovanju gorenjske čebelarske zveze in Čebelarske zveze Slovenije.

Vsi ostali boste na tej strani našli vrsto podatkov in informacij o kranjski čebeli, čebelarjenju, čebeljih pridelkih, pa tudi drugih zanimivosti iz sveta čebel.

Loški čebelarji

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 21 Jul 2024
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Jul  
Jun 2024 Julij 2024 Aug 2024
N P T S Č P S
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31      

Naroči se na dogodke