Intranet ČD Škofja LokaUp. ime:
Geslo:


ANKETA
VREME

Čebelarska izobraževanja

Čebelarsko društvo Škofja Loka v sodelovanju s Čebelarsko zvezo Slovenije in Javno svetovalno službo v čebelarstvu, pripravlja čebelarska izobraževanja namenjena vsem čebelarjem oz. vsem čebelarskim društvom. Vsako leto se v Domu čebelarjev izvede med pet in deset strokovnih predavanj.

Vodstvo ČD Škofja Loka bo poskušalo zagotoviti, da bodo med nas prišli predavatelji, ki so na svojih področjih strokovnjaki, ki zagotavljajo predavanja z visoko stopnjo integritete oz. da pridobimo tiste predavatelje, ki znajo tematiko predstaviti na poljudoznanstveni način, se pravi tako, da bodo predavanja aktualna, zanimiva in vsem poslušalcem razumljiva, a še vedno strokovna in vsebinsko bogata.

S čebelarskimi predavanji navadno pričnemo v mesecu oktobru, vsa predavanja pa se odvijajo v veliki predavalnici Doma čebelarjev Brode.

Vsa strokovna predavanja so vpisana v koledarček dogodkov, ki se nahaja na desni strani našega spletnega portala. S klikom na datum se vam nad koledarčkom izpiše dogodek z osnovnimi podatki. Ravno koledarček dogodkov je tisto mesto, kjer lahko vedno preverite datum in čas čebelarskih izobraževanj. Slednje je posebej pomembno v primerih, ko bi se datum ali čas izobraževanja iz kakršnegakoli razloga spremenil (bolezen, sprememba urnika,...). Seveda vas bomo v primeru sprememb urnika, obvestili tudi v novicah.

V Čebelarskem društvu Škofja Loka z namenom boljšega obveščanja o čebelarskih izobraževanjih, s ciljem, da vas na predavanja preprosto spomnimo ali pa, da vas obvestimo o spremembah časa ali kraja predavanja bomo vsem, ki to želite, pošiljamo tudi elektronska sporočila oz. e-maile ali SMS obvestila na vaš mobilni telefon. Na obveščanje se prijavite s klikom na napis »Naroči se na dogodke«, ki se nahaja pod koledarčkom dogodkov, ali nam pošljite svoj e-mail naslov na loski@cebelarji.si, na prejemanje elektronskih sporočil ali SMS obvestil pa se lahko prijavite tudi na samih predavanjih.

Elektronska sporočila vam bo avtomatično pošiljal koledarček dogodkov, zato bodo ta sporočila kratka, vendar vas bodo praviloma napotila na določeno internetno stran ali novico, kjer boste izvedeli več dodatnih informacij. Več o delovanju koledarčka dogodkov in o prejemanju elektronskih sporočil si preberite na tej strani.

Vabljeni.

 

ISKALNIK PO VSEBINI

KOLEDAR DOGODKOV
  Današnji dogodki
 
Datum: 07 Dec 2021
Na ta dan ni vnešenih nobenih dogodkov!
Dec  
Nov 2021 December 2021 Jan 2022
N P T S Č P S
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Naroči se na dogodke